top of page
Verzending
Annuleren, Retourneren & Ruilen
Retour

Verzending binnenland

De verwerkingstijd van een bestelling is één werkdag. Wanneer deze in de ochtend wordt geplaatst kan het zijn dat deze dezelfde dag nog verstuurd wordt. Echter lukt dit niet altijd, in dat geval wordt de bestelling de eerst volgende werkdag aangeboden bij het verzendbedrijf.

Als de bestelling is aangeboden bij het verzendbedrijf duurt het over het algemeen 1 á 2 werkdagen voor deze bij u wordt bezorgd. Echter kan dit worden beïnvloed door drukte op het postbedrijf (bv tijdens de kerstperiode) en kan het langer duren.

Om meer duidelijkheid over uw bestelling en de vorderingen te krijgen, is het mogelijk om bij het afrekenen te kiezen voor de verzendoptie, Track & Trace.

Verzending buitenland

Levertijden voor buitenlandse zendingen verschillen per bestemming en kunnen onderhevig zijn aan (douane) inklaringen*, weersomstandigheden, drukte bij de verzendorganisaties (met name in okt, nov en dec) en de afstand. Doordat deze voor vertraging kunnen zorgen, is het niet mogelijk om een exacte levertijd vast te stellen. 

Binnen Europa kan het 8 á 15 werkdagen duren terwijl buiten Europa dit kan oplopen tot 20 á 30 werkdagen of meer. 

Om meer duidelijkheid over uw bestelling en de vorderingen te krijgen, is het mogelijk om bij het afrekenen te kiezen voor de verzendoptie, Track & Trace.

Mocht de bestelling toch aanzienlijk vertraagd zijn, stuur ons dan a.u.b. een berichtje en we zullen ons uiterste best doen om u, waar mogelijk is te helpen.

* Wanneer u van buiten Europa besteld kunnen er inklaringskosten (douanekosten) berekend worden als het pakket in het land van bestemming arriveert. Ik kan niet voorspellen wat de kosten zullen zijn. Bestel bij voorkeur via Etsy, zij hebben de mogelijkheid om deze kosten meteen af te dragen.

Annuleren

Annuleringen worden geaccepteerd.
Verzoek tot annuleren: binnen 2 uur na aankoop.

Retourneren

Het retourneren van items is geen probleem. 

Neem binnen 7 dagen na ontvangst contact met mij op. Items dienen binnen 21 dagen na ontvangst te worden teruggestuurd.

Voorwaarden retournering

Kopers zijn verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. Als het item niet in originele staat wordt geretourneerd, is de koper verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering. Als het item in goede orde geretourneerd is, zullen de item kosten worden teruggeboekt naar uw rekening. Het is niet mogelijk om de reeds gemaakte verzendkosten terug te boeken.

 

Ruilingen

Ik accepteer geen ruilingen, maar neem alstublieft contact met mij op als u problemen heeft met uw bestelling.

bottom of page